Coaching for unge

Som ung oplever du måske, at du pludseligt støder på mange nye udfordringer, som du ikke har skulle tackle før. Du føler måske et stort forventningspres fra omverdenen, eller måske oplever du ensomhed, manglende selvtillid, angst eller andre udfordringer, som tynger dig i din hverdag. Og måske føler du, at du er alene med dine problemer, eller at der ikke er nogen, der forstår dem.

I mit arbejde som terapeut og coach tilbyder jeg rådgivning og coaching for unge, som savner konkrete løsninger, der kan hjælpe dem med at håndtere problematikkerne i deres hverdag – eller som bare har brug for at tale med en upartisk person uden for familien eller den normale omgangskreds. I dette indlæg kan du læse om coaching for unge og få en fornemmelse for, hvordan jeg arbejder med samtaleterapi og coaching i min praksis i København.

Coaching med dig i fokus

Selv om mange unge oplever problemer, kan udfordringerne være vidt forskellige. Derfor lægger jeg vægt på at tage udgangspunkt i dig og dine udfordringer, når du opsøger mig. Som coach er det min mission at give dig personlig omsorg og faglig vejledning, så du nemmere kan håndtere dine problemer. Ikke mindst er det vigtigt for mig at skabe et frirum, hvor intet er tabu, og hvor du kan tale om dine inderste tanker og følelser uden at være bange for, at nogen bliver sure eller sårede.

Hvordan kan coaching hjælpe?

I mit arbejde som coach møder jeg mange unge mennesker med hver deres personlige problematikker og behov. Derfor har jeg også god erfaring med at tilpasse mine coaching forløb til den enkelte, og coaching henvender sig ligeledes til alle unge, som har problemer og udfordringer, de ønsker hjælp til.

Måske oplever du angst eller overdreven generthed, måske føler du dig ensom eller udenfor, eller måske har du problemer med misbrug eller manglende motivation. Som coach har jeg blandt andet erfaring med at hjælpe unge til bedre selvværd og selvtillid, at håndtere stress og forventningspres og at løse konflikter med både venner og den nærmeste familie.

Få hjælp til at håndtere dine udfordringer

Vil du vide mere om, hvordan jeg arbejder med unge coaching og samtaleterapi i min praksis i København, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til mig. Det er helt uforpligtende. Hvis du oplever konflikter i din familie, tilbyder jeg også familierådgivning i København, ligesom jeg selvfølgelig også gerne tager en samtale med dig på tomandshånd.

Tilmeld dig min nyhedsbrev her

Sociale medier

Nyhedsbrev

×
Ring mig op
Menu