Coaching og samtaler hos Charlotte Bugge

Mit navn er Charlotte Bugge, og jeg har en mission om at hjælpe mennesker i alle aldre til bedre selvtillid og selvrespekt. I mit arbejde hjælper jeg mine klienter med at skabe positive forandringer og overblik over deres udfordringer – blandt andet ved hjælp af samtale, unge coaching og familierådgivning for københavnske familier.

I dette indlæg fortæller jeg nærmere om samtalen, der altid er en central del af et coachingforløb hos mig.

Dialog og nærvær som redskab

Samtaler i forbindelse med coaching er et blidt og behageligt redskab til at skabe positive forandringer. Samtalen tager altid udgangspunkt i det enkelte menneskes situation og personlige udfordringer, og derfor kan den altid anvendes – til mange forskellige mennesker med hver deres unikke vanskeligheder.

Det kan fx være vanskeligheder som lavt selvværd, depression, angst, stress, jalousi, sorg eller andre problemstillinger i privatlivet. Udfordringer som påvirker velværet, tankemønstre, adfærd og handlinger, og som derfor kan være en stor byrde i hverdagen.

Til dagligt arbejder jeg blandt andet med unge med et ønske om at tale med en upartisk fortrolig, familier med behov for hjælp til konflikthåndtering og kvinder, som oplever udfordringer i karrieren eller privatlivet.

Hvorfor virker samtalen?

Vi mennesker er sociale væsner, og dialog, nærvær og støtte fra andre mennesker er en uundværlig forudsætning for vores velvære. Desværre kan det være nemmere sagt end gjort at finde en fortrolig og at turde at åbne op.

Som coach har jeg stor ekspertise i at tackle udfordringer gennem samtale, og jeg gør meget ud af at skabe en imødekommende og tryg atmosfære, hvor intet er tabu. Undervejs fokuserer jeg udelukkende på dine problemstillinger, og ved hjælp af både empati og faglighed hjælper jeg dig med konkrete strategier, som kan afhjælpe lige præcis dine problemstillinger.

For vi har hver især vores personlige vanskeligheder og udfordringer, ligesom vi også har forskellige måder at håndtere dem på. Netop derfor er coaching med samtalen i centrum så effektivt et redskab til at skabe forbedringer og nye adfærds- og tankemønstre. For den tager altid udgangspunkt i det enkelte individ.

Mere viden om coaching

Vil du høre mere om coaching og samtalens stærke virke, eller ønsker du personlig coaching i København, er du altid velkommen til at kontakte mig. Uanset hvilke udfordringer du oplever, er det altid min målsætning at behandle dig med respekt for den, du er. Jeg tilbyder coaching i København og omegn, og jeg har altid plads til at lytte og hjælpe dig til refleksion og forandring.

Tilmeld dig min nyhedsbrev her

Sociale medier

Nyhedsbrev

×
Ring mig op
Menu