Om mig

Min mission er at give selvtillid og selvrespekt til mennesker i alle aldre gennem at lytte, vise omsorg og vejlede. Hos mig er der ingen kasser man skal passe ind i og der er ingen diagnoser – kun omsorg og vejledning.

Jeg har særligt fokus på unge, der er tynget af krav, forventninger og komplekser samt kvinder, der oplever, at de har det lidt svært med for eksempel at blive hørt eller at komme igennem med at få succes med det, de er gode til. Her kan ungecoaching og kvinde-til-kvinde samtaler hjælpe.

Mange er opdraget med normer og rammer der slet ikke tilgodeser dem som person og jeg har skabt konceptet ”Individual Life Concept”, som gennem coaching og samtaler hjælper dig med at skabe et liv, som netop DU ønsker dig og som du føler dig godt tilpas i.

Der er også mange familier, hvor kommunikationen og forholdet i det hele taget mellem forældre og teenagere er gået i hårdknude, og også her kan jeg hjælpe bl.a. ved at kunne være bindeled og få begge parter til at forstå, hvordan verden ser ud fra den andens synspunkt.

Her på siden kan du finde hjælp til at få større selvtillid, mere overskud og gennem samtaler kan jeg hjælpe dig med at få lukket op for de ting, du går og slås med inde i dit hoved, og som kræver alt for meget energi at slæbe rundt på.

Det kan være svært og slemt at overkomme forhindringer helt alene, hvis man føler sig utilstrækkelig og her kommer jeg ind i billedet. Jeg kan hjælpe dig til at få mod, tro og selvtillid gennem samtaler og øvelser, så du kan komme ud og vise verden hvor fantastisk du er eller jeg kan hjælpe med at finde harmonien i familien. Det hele foregår gennem coaching med hjertevarme og rummelighed, og du bliver mødt præcis der hvor DU er.

Hvis du klikker lidt rundt, kan du få et indtryk af, hvad jeg tilbyder og hvordan jeg kan hjælpe netop dig. For eksempel finder du mine ydelser og priser i menuen her øverst på siden. Hvis du vil høre nærmere kan du ringe til mig på telefon 52 39 70 35 eller du kan klikke her og booke en tid med det samme – så er du allerede i gang med at gøre noget godt for dig selv.

Jeg hedder Charlotte, er mor til 4 børn i alderen 14 til 22, og i de seneste 10 år har jeg hjulpet og talt med mange piger og kvinder, der alle har haft det svært på den ene eller den anden måde. Det kan være med selvtillid, selvværd, skoleudfordringer, forældre, kollegaer, osv. Den viden kan nu komme dig tilgode.

Skal jeg også hjælpe dig? Så klik her og kom i gang

Sociale medier

Nyhedsbrev

×
Ring mig op
Menu