Coaching i København

Alle mennesker har hver sin unikke personlighed. Fordi vi alle er forskellige, håndterer vi også situationer forskelligt, og derfor er det ikke ualmindeligt, at nogle mennesker har sværere ved at løse problemer, end andre mennesker har.

Heldigvis har alle mulighed for at finde en løsning på netop deres problemer, og med coaching og rådgivende samtaler tilbyder jeg at hjælpe dig med at løse dine udfordringer på en konstruktiv, tryg og effektiv måde.

Hvem kan have brug for coaching? 

Som udgangspunkt kan personer i alle aldre kontakte mig og få upartiske samtaler med mig igennem min coaching. Jeg forholder mig altid udelukkende til den person, jeg sidder over for, og al coaching hos mig er derfor centreret om det enkelte individs personlige problemstillinger.

Ikke desto mindre er der en række forhold, der tit og ofte går igen hos de personer, som jeg hjælper gennem coaching og samtaler. Problemer som påvirker tankemønstre, handlinger, følelser og adfærd.

Coaching kan være en stor hjælp for dig, som oplever en eller flere af følgende ting:

  • Lavt selvværd
  • Angst – eksempelvis præstationsangst, eksamensangst og andre angstsygdomme.
  • Stress
  • Jalousi
  • Depression
  • Vrede
  • Problemer i familielivet

Coaching henvender sig således til personer med mange forskelligartede problemstillinger, og hvis du tænker, at det kunne være en god mulighed for dig for at få åbnet op omkring dine udfordringer, er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg hjælper nemlig personer med mange typer af udfordringer, og hvis du har brug for at tale om eksempelvis tabuer, du møder i din dagligdag, eller andre ting, der går dig på, tilbyder jeg at lytte og hjælpe dig med at håndtere dette.

Coaching med udgangspunkt i dig

Coaching er på mange måder en blid og rolig terapiform. Et forløb foregår ved, at vi mødes og sammen gennemgår vi i et trygt frirum netop din situation, og de udfordringer, du søger hjælp til at håndtere. Det er ikke ualmindeligt, at dette er en meget følelsesladet del af processen.

Herefter vil jeg på empatisk vis bruge min erfaring til at hjælpe dig med at håndtere psykologiske problemstillinger gennem samtale. Mere konkret foregår dette ved, at jeg i min respons belyser din problemstilling fra nye vinkler.

Det hele foregår i trygge rammer og i en anerkendende atmosfære, således at du har de bedste betingelser for at udtrykke dig og ikke mindst skabe forandring.

Det varierer i høj grad fra person til person, hvor længe et coachingforløb varer, men du er med til at planlægge, hvordan det passer bedst for dig.

Skriv til mig

Har du spørgsmål så send mig en besked, og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt.

Sociale medier

Nyhedsbrev

×
Ring mig op
Menu